Prelucrarea datelor cu caracter personal

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. Bardak Motor SRL, cu sediul in Bucuresti, Bd. Timisoara nr.49, Bl.CC6 ap.11, cod:060315,cu Punct de lucru : Soseaua Tudor Vladimirescu nr 29, Clinceni Ilfov,cod postal 077060 tel.: 0722307401,0722307402,0728875010,0213117520,0213117521 e-mail: office@bardakmotor.ro inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/507/2001, cod fiscal: RO 13648463 are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Prin completarea formularului necesar crearii de cont pe site-ul www.piesemotociclete.ro, participantul declara ca isi da consimtamantul in mod expres si neechivoc ca datele acestuia cu caracter personal sa intre in baza de date a societatii S.C. Bardak Motor SRL si sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre acesta cu respectarea stricta a prevederilor legale referitoare la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Toti cei care au furnizat datele cu caracter personal prin completarea formularului mentionat mai sus, au calitatea de persoana vizata, in acceptiunea Legii nr. 677/2001. Scopurile colectarii si prelucrarii datelor de catre S.C. Bardak Motor SRL sunt:

- transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing prin e-mail, fara alte obligatii sau plati din partea S.C. Bardak Motor SRL fata de persoana dumneavoastra;

- efectuarea de statistici interne, fara alte obligatii sau plati din partea S.C. Bardak Motor SRL fata de persoana dumneavoastra;

- organizarea de concursuri si campanii publicitare cu premii;

- comert cu amanuntul prin corespondenta (inclusiv comert electronic), inclusiv expedierea produselor comandate catre clientii sai, emiterea si comunicarea facturilor S.C. Bardak Motor SRL va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existentei contului persoanei vizate, iar ulterior stergerii contului persoanei vizate, S.C. Bardak Motor SRL va transforma datele cu caracter personal in date anonime si le va prelucra in scopuri statistice interne, pe durata existentei societatii. 

     Datele dvs. sunt destinate utilizarii de catre S.C. Bardak Motor SRL in scopurile mentionate mai sus si nu vor fi dezvaluite tertilor. Prin bifarea casutei ,,Aboneaza-te la newsletter", persoana vizata isi da acordul sa primeasca oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing prin e-mail de la S.C. Bardak Motor SRL. In cazul in care persoana vizata nu doreste sa primeasca oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing prin e-mail de la S.C. Bardak Motor SRL nu va bifa casuta "Aboneaza-te la newsletter". S.C. Bardak Motor SRL garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor celor care completeaza formularul mentionat mai sus. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de interventie asupra datelor (art 14); dreptul la opozitie (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a va adresa justitiei (art 18). Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la sediul S.C. Bardak Motor SRL datele necesare tranzactilor comerciale vor fi stocate si in limita procesarii comenzilor pot fi transmise companiilor asociate. Datele cu caracter personal vor fi pastrate confidentiale. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.